Випускнику: головне про вступ до МНАУ

    

Протягом 05-20 травня 2022 року представники кафедри обліку і оподаткування на чолі із завідувачем кафедри професором Дубініною М.В. та за участі заступника відповідального секретаря приймальної комісії МНАУ Шаріної С.О. і  керівника навчально-наукового центру професійної орієнтації  Марценюка І.М.  провели ряд онлайн-зустрічей «Особливості вступу до МНАУ у 2022 році». У різні дні до нас мали можливість приєднатися випускники 11-х класів ЗОШ № 24, ЗОШ № 51, ЗОШ № 60, класичного ліцею міста Миколаєва та випускники Вознесенського фахового коледжу МНАУ.

    Представники Миколаївського національного аграрного університету розповіли абітурієнтам про загальні особливості вступу до закладів вищої освіти та коледжів у 2022 році, а також про особливості вступу до МНАУ. Зокрема про факультети та спеціальності, вибір конкурсних предметів та вагові коефіцієнти оцінок з предметів НМТ, мотиваційний листи, індивідуальну (усну) співбесіду, особливості вступу на старші курси тощо. На всі запитання, що виникали під час спілкування, випускники отримали змістовні відповіді. Всю інформацію, які зацікавила нашу аудиторію, було продубльовано у соціальні мережі та у приватні електронні адреси, а також надсилалася у час зустрічі.

    Залишилося побажати лише миру нам, сил та удачі! Побажати все всім встигнути та всього досягти! Успіхів всім випускникам 2022! Так, складно, але ми обов’язково впораємося!!!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget