Участь у міжнародній науково-практичній конференції «Проблеми та досягнення сучасної біотехнології»

 20 травня 2022 року кафедрою біотехнології Національного фармацевтичного університету було проведено II Міжнародну науково-практичну інтернет-конференцію «Проблеми та досягнення сучасної біотехнології». 

В конференції взяли участь науковці різних установ України, Польщі, Болгарії та ін. Тематики доповідей учасників конференції були дуже цікавими та актуальними, що зумовило їх активне обговорення серед учасників заходу.

Перший заступник директора з наукової роботи Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН, доктор с.-г. наук, професор, академік НААН Світлана Ковтун презентувала результати науково-дослідної роботи інституту. Співвиконавцем цих наукових досліджень від Миколаївського НАУ є асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Ірина Люта. За результатами конференції опубліковано тези доповідей на тему: «Репродуктивні біотехнології в тваринництві». 

Виносимо велику подяку керівництву та науковцям Національного фармацевтичного університету та Інституту розведення і генетики тварин імені М.В. Зубця НААН за можливість взяти участь у такому заході! Бажаємо всім нам миру та сподіваємося на подальшу співпрацю!












Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget