Проходження практики на базі ТОВ «Ерідан-комерц»

Починаючи з 2021 року розпочалася плідна співпраця Миколаївського національного аграрного університету з ТОВ «Ерідан-комерц» – підприємством, що входить до складу групи компаній «Вітерра» як спеціалізована структура із закупівлі та експорту сільськогосподарської продукції. Торговельні операції здійснюються підприємством на всій території України з подальшою поставкою експортованих вантажів у портові зони та морські термінали. За роки роботи в компанії сформувався професійний колектив, який складається з фахівців у галузі оптової торгівлі, логістики, менеджменту, бухгалтерського обліку та економічного аналізу.

Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету, які навчаються за освітньої програмою «Менеджмент», зараз проходять виробничу практику з дисципліни «Управління персоналом» на базі ТОВ «Ерідан-комерц». 

Студенти сумлінно виконують поставлені завдання з практичної підготовки в умовах виробництва, адже програмні результати навчання за освітньою програмою передбачають набуття здобувачами загальних та спеціальних компетентностей: здатність застосовувати знання у практичних ситуаціях; здатність до адаптації та дії в новій ситуації; здатність працювати в команді та налагоджувати міжособистісну взаємодію при вирішенні професійних завдань та інших. Крім того, під час практичної підготовки здобувачі вищої освіти набувають соціальні навички, які дозволяють успішно і ефективно взаємодіяти з людьми, досягаючи поставлених цілей.

Успіхів в навчанні нашим здобувачам вищої освіти та подяка стейкхолдерам за співпрацю!



Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget