УЧАСТЬ У РОБОТІ МІЖНАРОДНОЇ НАУКОВО-ПРАКТИЧНОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ

20-21 січня науково-педагогічні працівники кафедри економіки підприємств долучились до участі у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток сільського господарства – основа продовольчої безпеки України».

Конференція проводилась в рамках реалізації проєкту «Європейський досвід формування системи продовольчої безпеки на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування» за програмою Еразмус+ Жана Моне Підтримка асоціацій. Координатор проєкту – докторка економічних наук, професора, завідувачка кафедри економіки підприємств МНАУ Олена КОТИКОВА, яка була модератором заходу.

Мета Конференції:  обговорення актуальних питань формування системи продовольчого забезпечення на засадах сталого розвитку сільськогосподарського землекористування; встановлення основних цілей трансформації системи продовольчого забезпечення в країні з метою  наближення перспектив європейської інтеграції України шляхом адаптації змісту і форм організації сільського господарства до моделі сталого розвитку, що існують у країнах ЄС; розробка стратегічних напрямів продовольчого забезпечення з урахуванням європейського досвіду.

Загалом, у конференції взяли участь більше 130 осіб з семи європейських країн – це Чехія, Польща, Німеччина, Австрія, Франція, Литва та Україна. В Україні учасниками конференції є представники з 16 областей.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget