Вручення дипломів випускникам факультету ТВППТСБ

30 грудня 2021 року відбулися урочисті заходи з нагоди вручення дипломів випускникам ступеня вищої освіти «Магістр» освітніх спеціальностей: 162-«Біотехнології та біоінженерія», 204-«Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва» та 152- «Метрологія та інформаційно-вимірювальна техніка» денної форми навчання факультету ТВППТСБ. 31 випускник виконавши успішно навчальні плани, підтвердивши професійну кваліфікацію – Магістра з «Біотехнологій та біоінженерії», «Метрології та інформаційно-вимірювальної техніки» та «Технології виробництва і переробки продукції тваринництва» одержали державні дипломи магістрів та європейські додатки до них, до того ж 11 випускників (35,5%) – із відзнакою.
З вітальною промовою до випускників звернулися завідувачі випускових кафедр, доцент Луговий Сергій Іванович, професор Патрєва Людмила Семенівна, професор Нежлукченко Тетяна Іванівна, які привітали усіх із успішним завершенням навчання та отриманням повної вищої освіти та вручили направлення для навчання в аспірантурі. Заступник декана факультету Трибрат Руслан Олександрович тепло і сердечно привітав випускників та побажав їм посісти гідне місце в житті, берегти землю та шану до праці й власної професії, а здобутий диплом нехай приносить задоволення та кар'єрне зростання. Декан факультету ТВППТСБ професор Гиль Михайло Іванович під час своєї промови зазначив, що протягом навчання в університеті випускники продемонстрували не лише високу успішність в опануванні навчальних дисциплін, але і активну організаторську, наукову та суспільну діяльність, своїм прикладом показали реальність навчання від молодшого бакалавра до магістра.
У свою чергу випускники, батьки та стейкхолдери виразили слова вдячності та поваги всім науково-педагогічним працівникам, батькам, рідним які впродовж 5 з половиною років не тільки навчали, а й допомагали добрим словом та порадою. Вони побажали колективу Миколаївського НАУ професійного процвітання, натхнення та розумних і наполегливих студентів.
Вітаємо вас, шановні випускники! Щасливої вам долі й успішної кар’єри, мирного неба над головою та достатку.




















Деканат факультету ТВППТСБ

 

факультет ТВППТСБ,вручення дипломів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget