Відбувся публічний захист кваліфікаційних робіт

Кваліфікаційна робота магістра є найважливішим етапом у підготовці висококваліфікованого фахівця, а отже здобувачі докладають максимум зусиль, аби презентувати усі вміння та навички, здобуті під час всього періоду навчання в університеті.

Так, з 20 по 24 грудня 2021 року на факультеті менеджменту відбувався  публічний захист кваліфікаційних робіт  на здобуття освітнього ступеня «Магістр» зі спеціальності «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форми здобуття освіти.

Їхні роботи оцінювали голова Екзаменаційної комісії Потравка Лариса Олександрівна,  д.е.н., професор, завідувач кафедри публічного управління та адміністрування  Херсонського державного аграрно-економічного університету  та члени Екзаменаційної комісії – Шебаніна О.В, Усикова О.М., Ключник А.В.., секретар – Лівандовська О.А. Екзаменаційна комісія відмітила високий рівень представлених магістерських кваліфікаційних робіт, їх науково-практичне значення, відповідність поставленим вимогам і були оцінені позитивно.

Вітаємо магістрів з успішним захистом  і бажаємо їм  великих наукових та професійних досягнень. І нехай знання, отримані в університеті, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків та допоможуть досягнути омріяних вершин у професійній діяльності!














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget