Урочистий випуск магістрів на факультеті менеджменту!

30 грудня 2021 року  на факультеті менеджменту  відбулось урочисте дійство – вручення дипломів  випускникам освітнього ступеня «Магістр» спеціальностей  073 «Менеджмент» та 281 «Публічне управління та адміністрування» денної та заочної форми здобуття освіти.

Вручення дипломів – це завжди визначна подія, адже випуск - це підведення підсумків роботи викладачів та здобувачів, урочисте визнання результатів їхньої спільної плідної праці.  Роки навчання в університеті пролетіли майже непомітно, і ось настав довгоочікуваний день, коли здобувачам вручили заповітні дипломи.

Проректор з НП та ВР   Шарата Наталія Григорівна  побажала випускникам ставити неосяжні цілі і прямувати до їх виконання. До вітального слова приєдналися декан факультету Шебаніна Олена В’ячеславівна,  завідувач кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ключник Альона Володимирівна та в.о. завідувача кафедри менеджменту та маркетингу Полторак Анастасія Сергіївна.

Найтепліші слова подяки всьому науково-педагогічному складу та співробітникам Університету від імені усіх випускників висловили Войналович Анастасія Миколаївна, Дюмін Олександр Миколайович, Казмірчук Наталія Сергіївна. З  привітаннями виступили Даша Юхименко, Іван Завірюха та Тетяна Федоренко.

Бажаємо всім випускникам терпіння, оптимізму, наснаги, відповідальності, родинного тепла, щасливої долі, МИРУ!!!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget