Профорієнтаційна зустріч із випускниками Миколаївського політехнічного фахового коледжу

 Науково-педагогічні працівники кафедри економічної теорії і суспільних наук продовжують профорієнтаційну роботу з абітурієнтами.

22.12.2021р. проведено екскурсію для випускників Миколаївського політехнічного фахового коледжу у кількості 40 осіб.


Завідувач кафедри економічної теорії і суспільних наук, доцент Довгаль Олена Валеріївна та доцент Біліченко Олександр Степанович провели інформаційну бесіду з випускниками щодо умов вступу до МНАУ, ознайомили з інформацією про підготовчі курси до ЗНО на базі Університету, презентували спеціальності МНАУ, звернули їхню увагу на вимоги, особливості, терміни та можливі варіанти подання документів для вступу в університет; напрями, перспективи саморозвитку й професійного зростання здобувачів університету; розповіли про доцільність підготовчих курсів та участь у Всеукраїнській олімпіаді МНАУ.


В рамках заходу викладачами кафедри проведено тренінги «Профістарт» за програмою «Soft skills» :
- доцент Лесік Ірина Миколаївна- «Вербальні та невербальні засоби комунікацій»;


- ст. викладач Шарін Олександр В’ячеславович «Soft skills як запорука вдалого вибору майбутньої професії».


Окрім цього, викладачі відповіли на запитання випускників щодо особливостей навчання в Миколаївському НАУ, умов проживання в гуртожитку, можливостей проходження виробничої практики за кордоном та працевлаштування після закінчення навчання в університеті.
Ярким та незабутнім став виступ студентського самоврядування, тому що хто як не молодь може знайти вірні слова, які будуть зрозуміли їх ровесникам!
Декан обліково-фінансового факультету Вишневська Ольга Миколаївна презентувала кімнату «Простір для відпочинку» , цей проєкт було реалізовано за результатами конкурсу студентських стартапів.


Наприкінці заходу випускників пригостили смачним обідом в університетській їдальні.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget