ЗАХИСТ КУРСОВИХ ПРОЄКТІВ БІОТЕХНОЛОГІВ-МАГІСТРІВ

Курсовий проєкт є завершальним етапом вивчення дисципліни «Управління якістю та безпечністю біотехнологічної продукції» і базується на знаннях, які були отримані студентами на лекціях та лабораторно-практичних заняттях. Курсовий проєкт має за мету систематизацію, закріплення і розширення теоретичних та практичних знань з управління якістю та безпечністю біотехнологічної продукції і їх застосування при вирішенні конкретних виробничих задач.
26 листопада 2021 року на кафедрі птахівництва, якості та безпечності продукції відповідно до робочого навчального плану відбувся захист курсових проєктів магістрів освітньої спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія» з дисципліни «Управління якістю та безпечністю біотехнологічної продукції» (викладач – асистент кафедри Ірина Люта).
При виконанні курсового проєкту студенти удосконалили свої навички самостійно працювати із спеціальною літературою, опрацювали велику кількість нормативно-правових документів, якими регламентується процес кожного виробництва, розробили карти постадійного контролю виробництва, згідно з якими здійснюється контроль та управління якістю з виробництва різноманітної біотехнологічної продукції.




Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget