Профорієнтаційна робота в школах Вітовського району на кафедрі ґрунтознавства та агрохімії

21.12.2021 року доцентом кафедри ґрунтознавства та агрохімії Письменним Олегом Володимировичем була проведена екскурсія до Миколаївського національного аграрного університету для учнів 9, 10, 11-их класів  Миколаївської ЗОШ Вітовського району Миколаївської області.
Упродовж екскурсії перед учням 9-11-их класів  Миколаївської ЗОШ Вітовського району виступили представники приймальної комісії, декани факультету довузівської підготовки і факультету агротехнологій, учням було надано інформацію щодо правил вступу до Миколаївського НАУ у 2022 р, професійних особливостей навчання на факультетах університету, переваг професійної підготовки у Миколаївському НАУ, працевлаштування випускників університету.
Випускники Миколаївської ЗОШ зацікавилися умовами навчання та відпочинку, які створені в університеті і багато із них виявили бажання наступного року приєднатися до дружньої і великої родини Миколаївського НАУ.
Дякуємо директору та класним керівникам Миколаївської ЗОШ за багаторічну плідну співпрацю із Миколаївським національним аграрним університетом.




факультет агротехнологій,кафедра ґрунтознавства та агрохімії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget