Участь у заключному етапі Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку»

19 листопада 2021 року у приміщенні Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини відбулася Науково-практична конференція у рамках заключного етапу Всеукраїнського конкурсу наукових робіт здобувачів вищої освіти та молодих вчених «Соціально відповідальне ведення бізнесу – складова сталого розвитку» з нагоди 30-ї річниці Незалежності України. Конференція проходила у змішаному форматі (онлайн та офлайн).

З вітальним словом до переможців Конкурсу звернулися: Уповноважений Верховної Ради України з прав людини Денісова Людмила Леонтіївна, постійна представниця Програми розвитку ООН в Україні Герчева Дафіна, голова Конкурсної комісії, директор Інституту економіко-правових досліджень імені В.К. Мамутова НАН України Устименко Володимир Анатолійович, заступниця голови Комітету Верховної Ради України з питань правової політики Совгиря Ольга Володимирівна, заступник Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Шкуратов Олексій Іванович.

Під час заходу було публічно оголошено результати Конкурсу, відбулося експертне обговорення питань про соціально відповідальне ведення бізнесу як умови й рушія сталого розвитку у контексті впровадження Керівних принципів ООН з питань бізнесу та прав людини в України, а також в форматі окремої панелі переможці Конкурсу презентували свої роботи.

З приємністю відзначимо, що результати своєї наукової роботи «Розвиток корпоративної соціальної відповідальності в ТОП-10 найбільших приватний компаній України», з-поміж 10 переможців, презентувала здобувач вищої освіти обліково-фінансового факультети, переможниця Конкурсу Каземирчик Марія.

Вітаємо Марію з перемогою і бажаємо цікавих ідей та реалізації всіх творчих задумів, адже немає нічого приємнішого, ніж бачити гідну нагороду за свою працю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget