Міжнародне стажування для викладачів закладів вищої освіти на базі Вищої школи туризму і екології в Сухей Бескидській (Польща)


Метою міжнародного стажування є поглиблення знань та розвиток компетенцій науково-педагогічних працівників українських університетів з точки зору викликів, рішень та перспектив у викладацькій та науково-дослідній діяльності в сучасному університеті.

Викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу беруть участь у міжнародному стажуванні для викладачів закладів вищої освіти України на базі Вищої школи туризму і екології в Сухій Бескидській (Польща), яке проводиться з 19.11.2021-13.01.2022 рр. та присвячене такій темі: «Інноваційні освітні технології: європейський досвід та його впровадження у підготовку фахівців з економіки, туризму та готельно-ресторанної справи».

Метою стажування є ознайомлення із європейськими інноваційними підходами до надання освітніх послуг, новітніми унікальними методиками у викладацькій діяльності, основними тенденціями розвитку економіки та управління, туризму та готельно-ресторанної справи у Європейському Союзі, зокрема Польщі. Крім того, учасники стажування мають можливість обмінятися корисною інформацією зі зарубіжними колегами та налагодити нові наукові зв’язки.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget