Екскурсія здобувачів ОП 122 "Комп'ютерні науки" до ОКП «Миколаївоблтеплоенерго»

 «ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» готове й надалі працевлаштувати студентів, аби талановита молодь залишалася у місті», -  Микола Логвінов

ОКП «Миколаївоблтеплоенерго» зацікавлене у подальшому працевлаштуванні студентів провідних миколаївських університетів, аби майбутні інженери, менеджери та програмісти не їхали за кордон, а залишалися у рідному місті. Найпотужніше теплопостачальне підприємство м. Миколаїв – це гарний старт для кар'єри.  

На цьому наголосив директор підприємства Микола Логвінов під час зустрічі зі студентами Миколаївського національного аграрного університету, які здобувають спеціальності «Комп'ютерні науки».

«Ми вже 2 роки активно співпрацюємо з вашим університетом, працевлаштовуючи студентів. Зараз 15 ваших колег завершують навчання та працюють. Дуальна освіта дозволяє їм набувати практичних навичок безпосередньо на підприємстві та отримувати на рівень більше знань ще навчаючись. Впевнений, що це вже гарний старт у їхній кар'єрі. Тож за декілька років чекаємо і вас. Нам молодь потрібна. Для вас це практика та розуміння подальшого руху у житті, перспективи та т.д. Для нас – можливість омолодження колективу та застосування абсолютно нових підходів у роботі, адже усі ви – майбутні талановиті фахівці», - звернувся до студентства Микола Логвінов. 

Заступник головного інженера Олександр Іванов ознайомив студентів з серверними потужностями підприємства та програмним забезпеченням, яке використовується у роботі ОКП «Миколаївоблтеплоенерго», а головний енергетик Олександр Шундель розповів наскільки важливою є автоматизація процесів для підприємства. 

Сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!

Посилання на джерело >>










Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget