Академічна доброчесність – основа забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень

Академічна доброчесність – фундаментальна ідея того, що всі – здобувачі вищої освіти, освітяни та дослідники – будуть дотримуватися високих професійних та наукових стандартів під час навчання, викладання та провадження наукової діяльності з метою забезпечення довіри до результатів навчання та наукових досягнень.

Міжнародний центр академічної доброчесності дає її визначення з урахуванням шести фундаментальних цінностей: довіра, чесність, повага, справедливість, відповідальність та мужність. 

Науково-педагогічні працівники кафедри менеджменту та маркетингу пройшли курс «Академічна доброчесність: онлайн-курс для викладачів» та поглибили теоретичні знання у сфері академічної доброчесності та факторів, які впливають на культуру академічної доброчесності здобувачів вищої освіти.

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Менеджмент» також долучилися до процесу зміцнення знань про академічну доброчесність через проходження курсу «Академічна доброчесність в університеті» та отримали відповідні сертифікати.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget