Зустріч випускника факультету агротехнологій МНАУ зі студентами на кафедрі рослинництва та садово-паркового господарства

Здобувачі вищої освіти спеціальності 201 «Агрономія» мали змогу поспілкуватися із колишнім студентом, випускником МНАУ Андрієм Кисельовим, який працює агрономом-дослідником в компанії «Continental farmers group» – сільськогосподарська компанія з міжнародними інвестиціями, яка працює у Західноукраїнському регіоні.
Андрій Кисельов розповів студентам про можливості працевлаштування в аграрній сфері, зокрема в «Continental farmers group», яка залучає в свою команду найкращих професіоналів галузі і застосовує у своїй діяльності провідні практики агровиробництва, новітні технології та сучасну техніку. Агрохолдинг обробляє 195 тис. га землі у Тернопільській, Львівській, Хмельницькій, Чернівецькій та Івано-Франківській областях. Компанія має значний досвід у сільгоспвиробництві, який її співробітники вміло поєднують із застосуванням провідних технологій, сучасного обладнання та сільськогосподарської техніки, а також із ефективним всебічним і раціональним використанням природних та земельних ресурсів.
Дякуємо Андрію Кисельову за гарну зустріч і приємне спілкування.






 

факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget