Зустріч студентів зі стейкхолдерами

24 листопада 2021р. менеджером ТОВ «Зоетіс Україна» Костянтином  Росляковим проведено лекційне заняття за темою: «Дезінфекція, дезінсекція та дератизація у тваринницьких приміщеннях» для здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 212-«Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза».
Невід’ємною ланкою у загальному комплексі санітарних заходів є дезінфекція, дезінсекція та дератизація у тваринницьких приміщеннях. У межах зустрічі відбулося обговорення основних правил і методів застосування дезінфікуючих, інсектицидних, акарицидних та дератизаційних засобів. Розглянули ефективні рішення для боротьби з личинками, літаючими та повзучими комахами, гризунами у приміщеннях, спорудах тваринницьких і переробних підприємств.
Костянтин Росляков дав характеристику сучасним фармакологічним препаратам, що використовуються для дезінфекції, дезінсекції та дератизації. Звернуто увагу на дотримання техніки безпеки і особистої гігієни при проведенні ветеринарно-санітарних заходів.
Студенти виявили жвавий інтерес до механізму дії, фармакодинаміки і ефективності протимікробних та протипаразитарних препаратів.
Дякуємо менеджеру ТОВ «Зоетіс Україна» Костянтину Рослякову за прочитану змістовну і цікаву лекцію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю із кафедрою зоогігієни та ветеринарії!





Доценти кафедри зоогігієни та ветеринарії
 С.П. Кот, А.О.Бондар

 

факультет ТВППТСБ,кафедра зоогігієни та ветеринарії

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget