Заходи кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки в межах Школи вибору професій «Профі-Старт: стань успішним!»

Під впливом глобалізаційних процесів, міжнародний бізнес на сучасному етапі розвитку міжнародної економіки став всеохоплюючим феноменом сучасної цивілізації. Міжнародний бізнес базується на можливості отримання переваг із міждержавних ділових операцій, тобто з того факту, що продаж даного товару в іншій країні або налагодження фірмою однієї країни виробництва в іншій країні, або надання послуг спільно фірмами двох країн третій, забезпечують залученим у бізнес сторонам більше переваг, ніж вони б мали, якби вели справу у своїх країнах окремо. Саме про ці аспекти доктор економічних наук, професор І.В. Гончаренко та старший викладач кафедри Н.І. Галунець розповіли в межах Школи вибору професій «Профі-Старт: стань успішним!» для учнів шкіл та майбутніх абітурієнтів МНАУ (учні ЗОШ №57, Миколаївської гімназії №4, Миколаївської гімназії №41). Після вступного слова, викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки запропонували прослухати онлайн-лекцію «Як будувати глобальні бізнеси в Україні?», організатор якої – Klitschko Foundation.
Під час лекції говорили проте, як будувати глобальні бізнеси в Україні, і чому це важливо із засновником та CEO PetCube Ярославом Ажнюком.
Сподіваємося, що слухачі отримали цікаву інформацію, якою вони скористаються у майбутній діяльності.






факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget