ЗАЛУЧЕННЯ ПРОВІДНИХ НАУКОВЦІВ ДО ПРОВЕДЕННЯ ЗАНЯТЬ ДЛЯ СТУДЕНТІВ-БІОТЕХНОЛОГІВ

26 листопада лекцію з дисципліни «Біологія клітини» для студентів-біотехнологів І курсу (СВО «Молодший бакалавр» та «Бакалавр») було прочитано доктором біологічних наук, професором, професором кафедри медичної біології та фізики, мікробіології, гістології, фізіології та патофізіології Чорноморського національного університету імені Петра Могили Михайлом Степановичем Козієм.
Під час лекції Михайло Степанович ознайомив здобувачів із технікою приготування гістологічних препаратів, а також поділився результатами власного наукового доробку у царині гістології риб та сільськогосподарських тварин. Значну увагу лектор зосередив на демонстрації прикладних аспектів застосування результатів цитологічних та гістологічних досліджень, зокрема оцінці якості продукції тваринництва та аквакультури.
Цікава та змістовна лекція не залишила байдужими здобувачів вищої освіти, які активно включилися у фахову дискусію із лектором та мали змогу отримати ґрунтовні відповіді на свої запитання.
Висловлюємо вдячність доктору біологічних наук, професору Михайлові Степановичу Козію за прочитану лекцію та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!








В.о. завідувача кафедри генетики,
годівлі тварин та біотехнології  С.І.Луговий

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget