Участь у спільному міжнародному заході – Університет прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф


 Миколаївський національний аграрний університет запроваджує сучасні підходи, які зорієнтовані на зацікавленість усіх внутрішніх й зовнішніх учасників освітнього процесу. Університет результативно поєднує теоретичне навчання й набуття здобувачами вищої освіти практичного досвіду в умовах виробництва. Активною є позиція Університету у межах академічної мобільності учасників освітнього процесу, у тому числі міжнародної мобільності, що забезпечує впровадження кращих практик у підготовці фахівців.

Набутий досвід Миколаївського національного аграрного університету може засвідчити результативність поєднання освіти, науки і виробництва з огляду на реалізацію основної функції закладу вищої освіти – якісної підготовки фахівців для ринку праці.
Відбувається співпраця з міжнародними партнерами за проєктом «Digital of Agrarian Education» спільно з Університетом прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф (Німеччина), у якому беруть участь науково-педагогічні працівники університету. Реалізація проєкту передбачає розробку та провадження інтерактивних методів навчання.
З 25 по 29 листопада 2021 року представники університету взяли участь у спільному партнерському заході на базі Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф з метою розширення сфер партнерства. У заході взяли участь представники багатьох держав світу, у тому числі держав Азії та Африки.
Основний фокус взаємодії між партнерами зорієнтований на дослідження у сферах: кліматичні зміни, адаптація аграрної сфери до кліматичних змін, харчові технології та безпека харчування, технологічні рішення у вирощуванні та збереженні сільськогосподарської продукції, регіональний розвиток, результативне партнерство.
Дякуємо представникам Університету прикладних наук Вайнштефан-Тріздорф за співпрацю, бажаємо усім учасникам нових ідей та їхньої реалізації.











Деканат обліково-фінансового факультету



обліково-фінансовий факультет

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget