СТУДЕНТОЦЕНТРОВАНИЙ ПІДХІД ДО ПРОЦЕДУРИ СКЛАДАННЯ ОСВІТНІХ ПРОГРАМ

16 листопада 2021 року асистентом кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Іриною Лютою було проведено кураторську годину для студентів групи Т 3/2 на тему: «Студентоцентрований підхід до процедури складання освітніх програм».
Студентоцентроване навчання і викладання – це процес, орієнтований на формування такої моделі навчання у Миколаївському НАУ, за якої ключові знання, уміння та навички, якими повинен оволодіти здобувач вищої освіти, спрямовані на задоволення його власних потреб і забезпечують його затребуваність на ринку праці, високу здатність до працевлаштування. Саме такі критерії враховуються при складанні освітніх програм для студентів у Миколаївському НАУ.
Метою студентоцентрованого навчання є створення сприятливих умов для якісного засвоєння знань, формування професійних умінь і навичок, компетентностей, при збереженні свобод здобувачів вищої освіти для досягнення культурних і освітніх цілей.
Куратор нагадала студентам про публічність інформації, освітні програми, які вони можуть переглянути на сайті університету.






Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget