ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДИСЦИПЛІНИ «УПРАВЛІННЯ ТЕХНОЛОГІЯМИ ВИРОБНИЦТВА ПРОДУКЦІЇ ТВАРИННИЦТВА»

23 листопада 2021 року відбулася презентація вибіркових компонент для молодших бакалаврів спеціальності073 «Менеджмент». Із вступним словом виступила гарант освітньої програми Ірина Клочан. Здобувачам було представлено перелік дисциплін, які є вибірковими згідно з їхньою освітньо-професійною програмою.
Мету та структуру варіативних дисциплін було представлено викладачами університету. Асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Ірина Люта презентувала студентам дисципліну «Управління технологіями виробництва продукції тваринництва». Викладач донесла до студентів важливість управлінських процесів для організації роботи підприємства, яке займається виробництвом тваринницької продукції.
За підсумками отриманої інформації, здобувачі вищої освіти будуть визначати, які дисципліни вони вивчатимуть у другому семестрі поточного навчального року.





Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget