Ознайомлення молоді з професією фінансиста від кафедри фінансів, банківської справи та страхування МНАУ

25 листопада 2021 р. в межах Школи вибору професії «Профі Старт»: стань успішним» кафедрою фінансів, банківської справи та страхування МНАУ було проведено тренінг на тему: «Фінансова освіта: керуй власним успіхом, будь володарем життя» для учнів 11-их класів ЗОШ №1 ім. Олег Ольжича та ЗОШ №40 Корабельного району.
Доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Алла Валентинівна Бурковська ознайомила учасників із професією фінансиста, розповіла історії успіху випускників МНАУ, які здобули освіту за спеціальністю «Фінанси, банківська справа та страхування», наголосила на необхідності здобуття фінансових знань незалежно від  майбутньої сфери діяльності, оскільки вони є умовою успіху в будь-якій справі.
Мета колективу кафедри – генерувати покоління української еліти, яке посяде гідне місце в галузі фінансів, банківської справи та страхування і стане тим рушієм, що приведе Україну до розквіту та поставить її на рівень провідних країн світу.
Дякуємо учасникам тренінгу за приділений час, а керівництву шкіл – за співпрацю! Обираючи гідну професію, обираємо гідне майбутнє!




 

обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget