ОНЛАЙН-БІЗНЕС-КОНФЕРЕНЦІЯ: «УКРАЇНА-ТАДЖИКИСТАН: МОЖЛИВІСТЬ ДІЛОВОЇ СПІВПРАЦІ. РЕГІОНАЛЬНИЙ ВИМІР»

Викладачі кафедри публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки та здобувачі вищої освіти спеціальності «Публічне управління та адміністрування» 3-го курсу 23.11.2021 р. взяли участь в онлайн-бізнес-конференції: «Україна-Таджикистан: можливість ділової співпраці. Регіональний вимір».
Захід був організований у співпраці з Посольством Республіки Таджикистан в Україні, Посольством України в Республіці Таджикистан, ТПП Таджикистану, ТПП Таджикистану Хатлонської області, Міністерством економіки України та іншими партнерськими організаціями.
Під час онлайн-зустрічі були висвітлені найбільш перспективні питання двостороннього торговельно-економічного співробітництва таджицьких та українських компаній, сфери взаємовигідної кооперації тощо. До пріоритетних напрямів  у двосторонніх відносинах України з Таджикистаном в економічній сфері належать: агропромисловий та продовольчий комплекс (зокрема товари групи «цукор і кондитерські вироби з нього»); фармацевтична продукція; розвиток транспортних та енергетичних коридорів.




факультет менеджменту,кафедра публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget