Екскурсія до Миколаївського НАУ для учнів 11-их класів

25 листопада 2021 року асистентом кафедри тракторів та сільськогосподарських машин, експлуатації і технічного сервісу О.В. Зубєхіною-Хайят та начальником відділу освіти, молоді та спорту Коблівської сільської ради В.В. Бессоновим було організовано екскурсію для учнів 11-их класів Коблівської ЗЗСО, Рибаківської ЗЗСО та Тузлівської ЗЗСО Коблівської ОТГ.
Під час екскурсії учні зустрілися із першим проректором Миколаївського НАУ к.т.н., професором Д.В. Бабенком, відповідальним секретарем приймальної комісії Є.В.Баркарем, деканом факультету культури й виховання М.Ф. Димитровим.
Особливе враження на учнів справила навчальна база університету. Доцентом кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу С.І. Павлюк було проведено презентацію роботи лабораторії фітотехнологій.
Відбулася зустріч із директором Центру громадського харчування МНАУ В.П. Білоус та головою студентського профкому О.С. Біліченком на студентському соціальному підприємстві «Пекарня «Хліб мого краю»».
Учні також ознайомилися із презентацією проєкту із створення вертикальної теплиці для вирощування мікрозелені, що була проведена деканом факультету агротехнологій А.В. Дробітько та здобувачами вищої освіти МНАУ.
Учні та супроводжуючі особи отримали позитивне враження від Миколаївського національного аграрного університету. Це допоможе випускникам зробити свідомий вибір майбутньої професії.







інженерно-енергетичний факультет,кафедра тракторів та сільськогосподарських машин

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget