Відкрита лекція для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітнього ступеня «Молодший бакалавр» із залученням фахівців торгової корпорації «КІВІТ»

У межах співпраці кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання МНАУ з ТК «КІВІТ» 24 листопада відбулася відкрита лекція для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітнього ступеня «Молодший бакалавр» другого курсу за участю менеджера з персоналу ТК «КІВІТ» Мехедовою Алевтиною В’ячеславівною. Тема лекції «Основні якості успішного менеджера та управління персоналом в ТК «КІВІТ»».

Під час лекції Алевтина В’ячеславівна розповіла здобувачам про сім якостей успішного менеджера, які включають відкритість; здатність вчитися; розуміння бізнесу; стресостійкість, комунікабельність, працьовитість; організаторські та ділові здібності; компетентність та цілеспрямованість. Також лектором були охарактеризовані основні моменти роботи їх компанії і які висуваються вимоги для майбутніх працівників, які бажають працювати, в тому числі і управлінців. Також нашим здобувачам було запропоновано проходження виробничої практики з менеджменту, яка передбачається в травні 2022 року, на базі їх структурних підрозділів.

Дякуємо Алевтині В’ячеславівні за цікаву лекцію і практичні рекомендації та сподіваємося на подальшу плідну співпрацю!





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget