Зустріч із стейхолдером!

08 жовтня 2021 року здобувачі вищої освіти групи ТУР 1/1 (мб) спеціальності 242 «Туризм» разом з викладачами кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Оленою Величко та Світланою Павлюк відвідали туристичну агенцію «Join Up».

Директор агенції Вікторія Андрєєва розповіла студентам про особливості роботи під час карантину, про необхідність набуття практичних компетенцій з обслуговування туристів, а також про формування іміджу працівника та компанії.

Під час зустрічі, яка відбулася в дружній та неформальній атмосфері, було підписано угоду про співробітництво, та створено філію кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу на базі туристичної агенції «Join Up». Партнерство та співробітництво між сторонами стосується інтеграції науково-освітнього і практичного досвіду організації туристичної діяльності та обслуговування, зокрема, залучення стейкхолдера до процесу розроблення, періодичного перегляду освітніх програм та інших процедур із забезпечення їх якості.

Крім того, студенти та викладачі запросили Вікторію Андрєєву провести відкриту лекцію на тему: «Робота з туристськими формальностями» вже на базі Миколаївського НАУ.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget