Заради спільної мети


12 жовтня 2021 року завідувач кафедрою економічної теорії і суспільних наук Олена Довгаль та доцент Олександр Біліченко, в межах запланованих заходів із профорієнтаційної роботи, відвідали заклади загальної середньої освіти, закріпленого за кафедрою району. Миколаївський НАУ та школи об’єднує спільна мета – успішне складання випускниками зовнішнього незалежного оцінювання знань та подальше навчання в університеті. З дирекцією шкіл були укладені договори про спільну діяльність на поточний навчальний рік. 

Молодь Ольшанської, Ковалівської, Шостаківської та Трихатської ЗЗСО отримала багато корисної інформації щодо особливостей вступної компанії 2022 року, про можливість участі в університетських предметних олімпіадах та підготовчих курсах, про організацію освітнього, виховного та наукового процесу в Миколаївському національному аграрному університеті. А для того, щоб побачити на власні очі матеріально-технічну базу університету, поспілкуватися зі студентами та викладачами, відвідати музей, їдальні, спортивні залі, гуртожитки, навчальні лабораторії, випускники були запрошені на екскурсію.


З метою інформування про можливості зарахування випускників на навчання за рахунок регіонального замовлення, була відвідана Ольшанська сільська територіальна громада та проведена зустріч із начальником відділу освіти, культури, молоді, спорту та туризму Андрієм Онуфрієвим.

Продовжуючи добрі традиції гостинності нашого університету, в Шостаківській школі викладачів кафедри почастували гарячим, смачним обідом.

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget