Виїзне заняття для майбутніх менеджерів в АТ «Мотор-Банк»


22 жовтня 2021 р. для здобувачів вищої освіти спеціальності «Менеджмент» було організовано виїзне заняття на базі АТ «Мотор-Банк», що є універсальним банком, який надає повний комплекс послуг корпоративним і приватним клієнтам. 

Під час виїзного заняття здобувачі вищої освіти Миколаївського національного агарного університету мали змогу ознайомитися зі специфікою бізнесу, який базується на зміцненні і розвитку взаємовигідної співпраці з підприємствами виробничого сектору економіки України. Одними з пріоритетних напрямів діяльності банку є постійна робота над підвищенням надійності і стійкості, впровадження сучасних банківських технологій, а також поліпшення якості та розширення спектру послуг. Також здобувачі вищої освіти обговорили з працівниками АТ «Мотор-Банк» особливості системи банківського менеджменту та важливі компетентності для сучасних менеджерів.

Колектив кафедри менеджменту та маркетингу висловлює вдячність керівництву АТ «Мотор-банк» за надану можливість проведення виїзного заняття та сподівається на подальшу плідну співпрацю!




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget