СПІВРОБІТНИЦТВО ЗІ СТЕЙКХОЛДЕРАМИ: ЗАНЯТТЯ В УМОВАХ ТОВ «СП «ПІВДЕННА АГРАРНО-ЕКСПОРТНА КОМПАНІЯ»

У рамках освітнього процесу та діяльності Навчально-Науково-виробничого консорціуму «Південний», співзасновником якого є Миколаївський національний аграрний університет, 20 жовтня 2021 року відбулося заняття в умовах виробництва з навчальної дисципліни «Фінансовий облік» на базі ТОВ «СП «Південна аграрно-експортна компанія» (ТОВ «СП «ПАЕК»), ТОВ Баловнянська виробнича база» («Костянтинівський елеватор») для здобувачів вищої освіти 2 курсу «Молодший бакалавр» спеціальності 071 «Облік і оподаткування». 

ТОВ «СП «ПАЕК» є провідною аграрною компанією Південного регіону України, яка веде свою діяльність з 2012 року, з кожним роком збільшуючи власні потужності. Зокрема високотехнологічний перевантажувальний комплекс «Костянтинівський елеватор», що входить до складу компанії, є одним з найбільших елеваторних комплексів на території Миколаївської області, з можливістю щодня приймати до 5 тис. тонн зернових автомобільним транспортом. 

В ході практичного заняття студентів поінформували про сучасний стан та особливості організації фінансово-господарської діяльності перевантажувального комплексу. Здобувачі завітали до адміністративної частини комплексу, ознайомилися з технологічними процесами, зокрема відвідали лабораторію з перевірки якості зернової продукції. 

Завдяки професіонально згуртованій команді ТОВ «СП «ПАЕК» здобуття практичних навичок в умовах реального виробництва у поєднанні з теоретичним навчанням здобувачів вищої освіти Миколаївського національного аграрного університету забезпечує формування професійних компетенцій, які допоможуть майбутнім фахівцям у пошуку роботи та успішному працевлаштуванні, закріпленні на першому робочому місці тощо.

Щиро дякуємо нашим партнерам-стейкхолдерам за плідну співпрацю та практичний досвід, який передаєте молоді!







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget