ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ

Викладачі кафедри землеробства, геодезії та землеустрою проводять активну профорієнтаційну роботу у ЗОШ Доманівського району для розширення абітурієнтної бази. Щороку учні загальноосвітніх закладів середньої освіти Доманівського району відвідують МНАУ та приймають участь у різних заходах, зокрема: обласний учнівський зліт «Лідери Миколаївщини»; Всеукраїнський конкурс творчих робіт «Розбудовуємо Україну, готуймося до європейського майбутнього»; Всеукраїнські олімпіади для професійної орієнтації вступників Миколаївського HAУ із навчальних предметів, які є конкурсними при вступі до університету; школа вибору професії «ПрофіСтарт: стань успішним!» та багатьох інших. Кожен рік молодь із закріплених шкіл вступає до університету. Дякуємо усім директорам та класним керівникам шкіл Доманівського району за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом!

17-19 вересня на базі Миколаївського національного аграрного університету відбувся IV учнівський зліт «Лідери Миколаївщини». До університету завітали відмінники навчання, які займають активну життєву позицію та мають високий лідерський потенціал. Серед учнівської молоді Миколаївщини були і представники ЗОШ Доманівської ОТГ, запрошені науково-педагогічними працівниками кафедри землеробства, геодезії та землеустрою.

Представники кафедри радо зустріли молодь, ознайомили їх із університетом, його навчальною та матеріально-технічною базою. Учнівська молодь взяла активну участь у фотосесії «На згадку про Миколаївський національний аграрний університет». 

За створені фото учениці Доманівського ліцею «Успіх» Проценко Руслана та Шмарговська Марина посіли почесне ІІІ місце та були нагороджені грамотою. У спортивних змаганнях «Молодь і спорт єдині» учень Мостівського НВК Гонтарук Олег посів І місце. Учнівська молодь була вражена високим рівнем організації та висловила щирі слова подяки організаторам заходу!

Дякуємо Богдану Віталію Вікторовичу – директору Доманівського ліцею «Успіх», Паламар Тетяні Костянтинівні – директору Сухобалківської ЗОШ, Чорному Сергію Віталійовичу – директору Мостівського НВК, Гуді Віті Василівні – вчителю Доманівського ліцею «Успіх» та Горобець Світлані Володимирівні – вчителю Сухобалківської ЗОШ за співпрацю і участь в учнівському зліті «Лідери Миколаївщини». 














Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget