Міжнародний туристичний салон UITМ «Україна»

5-6 жовтня здобувачі вищої освіти Миколаївського НАУ 1-2-го курсів спеціальності 242 «Туризм» у супроводі старшого викладача кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу Гаврилової Олени Вікторівни відвідали 27-у Міжнародний туристичний салон UITМ «Україна» у м. Києві. 

У рамках міжнародної туристичної виставки здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм» взяли участь у Форумі туристичних агенцій України «Помічник турагента: must-have 2021-2022», співорганізатором якого стала Українська Асоціація Туристичних Агенцій (УАТА). Під час форуму, від представників провідних туристичних компаній («Tours&Tickets», «All-Inclusive CRM», «АйТі-Тур», «Поїхали з нами», «tooroom», «ТурБонжур та тревел-ревізор») студенти дізналися про особливості технологій відділу продажу в сучасному турагентстві, CRM-системи та їх види й переваги у використанні, комплексні ІТ-рішення для турагенції, лідогенерацію або як завоювати увагу туриста, особливості продажу нових напрямів та просування особистого бренду, а також ще багато цікавого.

Крім того, цього року на виставці було яскраво презентовано найпопулярніші серед українських туристів закордонні туристичні напрямки, а саме: Єгипет, Мальдіви, Франція, Болгарія, Німеччина, Узбекистан та безліч інших. Разом з тим, слід відмітити, що вітчизняні туристичні продукти, а це Черкаси та Чернівці, нічим не поступалися закордонним. 

По закінченню виставки студенти отримали цікаві та корисні подарунки, інформаційні буклети, пізнавальні журнали з найпопулярнішими напрямками курортів світу та новинками в туристичній галузі.

Здобувачі вищої освіти вдячні Ректорові Миколаївського національного аграрного університету академіку Шебаніну В’ячеславу Сергійовичу за надану можливість долучитися до роботи Міжнародного туристичного салону UITМ «Україна»!









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget