Миколаївський національний аграрний університет приваблює учнів Миколаївського професійного ліцею будівництва та сфери послуг

05.10.21 року старший викладач кафедри методики професійного навчання Курепін Вячеслав відвідав Миколаївський професійний ліцей будівництва та сфери послуг та поспілкувався з учнями які навчаються за спеціальністю «Продавець продовольчих товарів, касир торговельного залу».

Курепін Вячеслав розповів учням про спеціальності за якими вони могли отримати вищу освіту в Миколаївському національному аграрному університеті про специфіку навчання, умови проживання у гуртожитках, проведення вільного від занять часу тощо. Учні ліцею цікавилися інформацією щодо вступної компанії 2022 року, проходження закордонної практики, державним замовленням, працевлаштуванням після закінчення навчання, тощо.

Вячеслав Курепін запросив учнів відвідати Миколаївський національний аграрний університет та ознайомитися з матеріально-технічною базою університету, поспілкуватися з студентським самоврядуванням.




Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget