ЕКСКУРСІЯ ДЛЯ МАЙБУТНІХ АБІТУРІЄНТІВ МИКОЛАЇВСЬКОГО НАУ

    08 жовтня до Миколаївського національного аграрного університету завітали учні та викладачі Новобузького закладу загально-середньої освіти №1. 

    Для майбутніх абітурієнтів завідувач кафедри агроінженерії Олексій Садовий та асистент кафедри Ірина Суковіцина показали Миколаївський НАУ, познайомили учнів з науковими працівниками університету. Димитров Михайло Федорович, декан факультету культури та виховання, представив факультети нашого університету, з усією своєю театральністю. Також до школярів завітав перший проректор Дмитро Володимирович Бабенко котрий розповів їм про аспекти вступу до університету в 2021 році та про наукову роботу Миколаївського НАУ. Далі учні познайомились з Марценюком Ігорем Михайловичем, деканом факультету довузівської підготовки, який розповів їм про участь в олімпіадах університету та підготовчі курси до ЗНО.

    Школярі відвідали факультети університету, побачили на власні очі, всі аудиторії, завітали до нашого музею, відчиняли всі двері корпусів, завітали до тренінгового центру, де Світлана Анатоліївна Тищенко розповіла про навчальні аудиторії. Також майбутні абітурієнти побачили навчальні лабораторії, матеріально-технічну базу університету, навчальні полігони. Каріне Маркарівно Горбунова, декан інженерно- енергетичного факультету, розповіла їм про методику навчання в Миколаївському НАУ, представила профорієнтаційні відеоролики, які знімали та монтували здобувачі вищої освіти ІЕФ. Також Каріне Горбунова залучила до екскурсії здобувачів вищої освіти Єкімова Олександра та Нора Рустама, які розповіли школярам як чудово навчатися в нашому університеті. 

Ми наробили дуже багато фото, тому прикріпляємо посилання на GooglDrive для тих хто бажає подивитися ці світлини.











Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget