Поєднання теорії та практики з фінансового обліку в умовах аграрного підприємства

4 жовтня 2021 р. на філії кафедри обліку і оподаткування – ТОВ «Золотий колос» м. Миколаїв було проведено практичне заняття з дисципліни «Фінансовий облік» для здобувачів вищої освіти спеціальності «Облік і оподаткування» початкового рівня (короткий цикл) вищої освіти. На занятті були присутні здобувачі вищої освіти другого курсу. Організаторами заходу виступили старший викладач кафедри обліку і оподаткування О.І. Лугова та головний бухгалтер ТОВ «Золотий колос» Т.Ю. Сластіон. 

У ході заняття Тетяна Юріївна ознайомила здобувачів вищої освіти із ключовими особливостями обліку розрахунків з дебіторами в аграрному підприємстві, із методикою нарахування резерву сумнівних боргів та відображення його в бухгалтерському обліку.

Проведення практичного заняття в умовах ТОВ «Золотий колос» сприяло не лише формуванню фахових знань, а й набуттю досвіду командної роботи в колективі та адаптації до умов виробництва. 

Здобувачі вищої освіти, поділилися своїми враженнями  щодо проведеного практичного заняття:

Кравчук Олена: «Практичне занняття дало можливість оцінити перспективи працевлаштування та визначити переваги роботи в провідному аграрному підприємстві регіону».

Петрушенко Марина: «Ми мали можливість побачити роботу працівників та робочу атмосферу ТОВ «Золотий колос» і порівняти теорію з практикою».

Діденко Олександра: «Проведене практичне заняття дало можливість оцінити особливості бухгалтерського обліку аграрного підприємства».

Барзєнкова Іуліанія: «Було цікаво послухати головного бухгалтера підприємства – Сластіон Т.Ю. про специфіку роботи ТОВ «Золотий колос», проаналізувати особливості роботи працівників підприємства».

Маємо надію, що і подальша співпраця з ТОВ «Золотий колос» буде сприяти формуванню практичних вмінь та навичок майбутніх молодших бакалаврів з обліку та оподаткування.

Колектив кафедри обліку і оподаткування МНАУ, висловлює щиру подяку директору ТОВ «Золотий колос» – Івановій Надії Валеріївні та головному бухгалтеру – Сластіон Тетяні Юріївні за проведене практичне заняття.





Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget