Участь у Круглому столі в рамках розширеного засідання підкомісії з обліку і оподаткування Науково-методичної комісії з бізнесу, управління та права

27-28 вересня 2021 року на базі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбувся Круглий стіл у рамках розширеного засідання підкомісії з обліку і оподаткування Науково-методичної комісії з бізнесу, управління та права, де взяли участь представники провідних навчальних закладів України. Миколаївський національний аграрний університет представила завідувач кафедри обліку і оподаткування Марина Дубініна. 

З вітальним словом до учасників заходу звернулися ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось та голова підкомісії з обліку і оподаткування НМК Микола Бондар, які наголосили на необхідності проведення таких наукових заходів та відзначили актуальність обговорення питань щодо визначення напрямів подальшого розвитку спеціальності «Облік і оподаткування».

У рамках заходу обговорено пропозиції щодо внесення змін у зміст Стандартів вищої освіти за спеціальністю «Облік і оподаткування» для першого (бакалаврського), другого (магістерського) та третього (освітньо-наукового) рівнів. 

Також обговорено підходи та розроблено пропозиції до формування освітнього процесу підготовки фахівців з обліку і оподаткування.







Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget