СЕМІНАР ІЗ ПИТАНЬ ПРОФОРІЄНТАЦІЇ ТА СТУДЕНТСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ

30 вересня 2021 року в актовій залі університету відбувся навчальний семінар для здобувачів вищої освіти 1 курсу, які у 2021-2022 н.р. будуть залучатися до проведення профорієнтаційної роботи із учнівською молоддю як консультанти. Важливо, що учасниками семінару стали саме випускники закладів освіти з 12 різних регіонів України, а саме: Херсонщини (14 осіб), Кіровоградщини (9 осіб), Одещини (3 особи), Дніпропетровщини (3 особи) та багатьох інших областей та м. Києва. Усі вони обрали Миколаївський НАУ для здобуття престижної професії саме завдяки тому, що в потрібний час отримали інформацію про університет від своїх друзів-студентів МНАУ або від колег їхніх батьків, які закінчили наш заклад раніше. Тому, пропозицію долучитися до профорієнтаційної роботи у якості консультантів більшість учасників заходу сприйняла із великим ентузіазмом.

Декан факультету довузівської підготовки Ігор Марценюк розкрив для учасників семінару мету профорієнтаційної роботи та основні завдання на 2021-2022 н.р. Він підкреслив, що активна участь у поширенні актуальної інформації про можливості МНАУ, сприятиме не лише правильному вибору професії майбутніми вступниками, але й допоможе саморозвитку та професійному становленню самих студентів-консультантів. 

Активними учасниками семінару були представники студентського самоврядування університету та Технолого-економічного коледжу – студентський президент МНАУ Марина Василенко, студентський президент ТЕК МНАУ Ксенія Невінчанна, студентські декани: обліково-фінансового факультету Анжеліка Вільховатська, факультету агротехнологій Юрій Батій, інженерно-енергетичного факультету Олександр Єкімов, факультету менеджменту Ігор Белінський, факультету технології виробництва та переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнологій Надія Прасова та заступник студентського декана факультету менеджменту Дар’я Павлова.

У своїх доповідях вони розкрили структуру органів студентського самоврядування та напрямки діяльності (від наукової до волонтерської), які роблять життя студентів Миколаївського НАУ та ТЕК МНАУ насиченим подіями, цікавим та результативним на добрі справи.

Про особливості реалізації державної політики у молодіжній сфері, активність і становище молоді на рівні Миколаївської області розповіли учасникам семінару члени Молодіжної ради при Миколаївській облдержадміністрації Яна Андрющенко та Анна Бурковська. Вони підкреслили, що кожен студент Миколаївського НАУ має значні перспективи особистісного та кар’єрного зростання як під час навчання, так і після закінчення університету.









Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget