Онлайн презентація Миколаївського національного аграрного університету

Науково-педагогічні працівники кафедри обліку і оподаткування 28 жовтня організували онлайн-зустріч з випускниками Вознесенського коледжу МНАУ. 

Професор М.В. Дубініна ознайомила гостей зі спеціальностями та факультетами університету, можливостями і результатами всіх видів діяльності.  Студентський президент Василенко Марина розповіла гостям про роль і здобутки студентського самоврядування у житті Університету. Випускниця МНАУ Акімова Ганна презентувала можливі напрями саморозвитку та самореалізації здобувачів під час навчання. 

Зазвичай абітурієнтів цікавлять два питання – це умови проживання у гуртожитку та можливість закордонної практики, але цієї зустрічі абітурієнти мали коло запитань щодо умов вступу до університету та складання ЗНО, на які отримали вичерпні відповіді від заступника відповідального секретаря приймальної комісії Шаріної Світлани Олексіївни.

Зустріч виявилася дуже дружньою та цікавою, а також гарною можливістю спілкування та проведення профорієнтаційної роботи під час карантину, адже правильний вибір професії насамперед зумовлює моральне задоволення та позитивну самооцінку. Дівчата та хлопці, які невдовзі мають зробити свій вибір, обирайте Миколаївський національний аграрний університет!  Ви не лише отримаєте якісну освіту, актуальну професію та безліч можливостей, але й через декілька років також будете із захопленням розповідати про свої щасливі студентські роки іншим абітурієнтам!








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget