Профорієнтація кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу!

У жовтні 2021 року представники кафедри готельно-ресторанної справи та організації бізнесу спільно із здобувачами вищої освіти Шевчуком Денисом (факультет менеджменту) та Кузвєсовою Наталією (факультет ТВППТСБ) зустрілися із учнями 11-х класів Новосвітлівської та Варюшинської ЗОШ І-ІІІ ступенів Веселинівського району.


Майбутні абітурієнти ознайомилися з правилами вступу та з інформацію про можливості й переваги навчання на підготовчих курсах університету, про Всеукраїнську олімпіаду для професійної орієнтації, а також про можливості отримати додаткові бали за участь у заходах, які проводяться на базі Миколаївського національного аграрного університету. Крім навчального процесу, учні ознайомилися з можливостями стажування і проходження практики за кордоном, про дозвілля та відпочинок студентів університету.


Кафедра готельно-ресторанної справи та організації бізнесу дякуємо усім директорам та класним керівникам шкіл Веселинівського району за багаторічну плідну співпрацю з Миколаївським національним аграрним університетом.








Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget