Я – ПАТРІОТ УКРАЇНИ

Національно-патріотичне виховання молоді – це комплексна системна і цілеспрямована діяльність органів державної влади, громадських організацій, сім’ї, закладів освіти щодо формування у молодого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу, готовності до виконання громадянського і конституційного обов’язку із захисту національних інтересів, цілісності, незалежності України.
Найважливішим пріоритетом національно-патріотичного виховання студентів у Миколаївському НАУ є формування ціннісного ставлення особистості до українського народу, Батьківщини, держави, нації.
На факультеті технології виробництва і переробки продукції тваринництва, стандартизації та біотехнології для студентів академічної групи Т3/2 (куратор – асистент кафедри птахівництва, якості та безпечності продукції Ірина Люта) було проведено кураторську годину на тему: «Я – патріот України». Метою даного заходу було розширити знання молоді про рідну державу, розкрити суть понять «громадянин», «патріот», «патріотизм»; розвивати у студентів прагнення бути свідомим громадянином України та її патріотом; виховувати любов до рідної землі, до своєї держави.
Здобувачі вищої освіти разом із куратором жваво обговорювали дану тему, адже всі ми, українці, є патріотами своєї держави і прагнемо до її розвитку!





Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції
 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget