Вітаємо студентів-першокурсників технологічного факультету

Напередодні Дня захисників та захисниць України і Дня українського козацтва у стінах Миколаївського національного аграрного університету відбулися традиційні спортивні змагання серед перших курсів. Цікавим та видовищним були змагання, хлопці показали себе сильними та витривалими – справжніми чоловіками!
Команда першокурсників факультету ТВППТСБ у загальному заліку посіла почесне II місце. Наші хлопці мужньо вистояли у всіх конкурсних змаганнях, та ще раз довели, що вони справжня команда!
Хочеться відзначити Ткаченка Кіріла, який посів перше місце в змаганнях із дартсу! Також, наші хлопці показали злагодженість та вміння працювати в команді, посівши II місце в конкурсі з перетягування канату, поступившись лише команді інженерно-енергетичного факультету. Вболівальники, які всіма силами підтримували команду, ще раз впевнилися, що саме наші хлопці найкращі.
Особливу увагу та слова подяки хочеться висловити тренеру нашої команди – Гладир Ользі Євдокимівні, яка зробила величезний внесок у підготовку нашої команди, проводила тренування та щиро підтримувала команду на змаганнях. Дійсно, викладач, який знає свою справу та допомагає йти до перемог!
Ми щиро вітаємо та пишаємося нашими студентами-першокурсниками і зичимо їм подальших звершень!
















Заступник декана факультету ТВППТСБ з ВР
О.І. Каратєєва



факультет ТВППТСБ,виховна робота

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget