Відкрита лекція для бакалаврів

04 жовтня 2021 року на факультеті агротехнологій відбулася відкрита лекція для студентів другого та четвертого курсів денної форми навчання СВО «Бакалавр» спеціальності 201 «Агрономія»,  на яку запросили випускників факультету агротехнологій, колишніх співробітників, які працюють в ТОВ «НДЦ АФІНА ПАЛЛАДА». Агролабораторію представляли Інна Шеденко та Дмитро Абрамов.
Фахівці ТОВ «НДЦ АФІНА ПАЛЛАДА» розповіли студентам про те, що сучасна агролабораторія є експертом в управлінні системою ґрунт-рослина-вода. Підприємство пропонує для агровиробників більше 30 видів випробувань ґрунтів, проводять  хімічну діагностику та фітопатологічний аналіз рослинних зразків, аналіз насіннєвого матеріалу, води та добрив, а також впровадження та підтримку системи точного землеробства. Інна Шеденко та Дмитро Абрамов запропонували студентам проходити технологічні практики на базі агролабораторії. Узгоджено питання щодо укладання договору про співпрацю між Миколаївським національним аграрним університетом та ТОВ «НДЦ АФІНА ПАЛЛАДА».
Студенти із задоволенням слухали та ставили безліч запитань. Щиро дякуємо нашим друзям за чудову зустріч та бажаємо їм успіхів на життєвій та науковій нивах, міцного здоров’я, невичерпної енергії, здійснення мрій та всіх благ!











 

факультет агротехнологій

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget