Участь у конференції

21.10.2021 р. професор кафедри рослинництва та садово-паркового господарства Миколаївського НАУ Михайло Федорчук взяв участь у роботі ІІІ Міжнародної науково-практичної онлайн-конференції «Тенденції та виклики сучасної аграрної науки: теорія і практика», присвяченій 30-ій річниці Незалежності України, яка проходила на базі Національного університету біоресурсів і природокористування. 

Метою конференції було підвищення ефективності та якості наукових досліджень, підтримки зв’язків у науковій галузі серед викладачів, студентів, молодих вчених аграрних ЗВО України та покращення проведення наукових досліджень, представлення, обговорення та використання результатів досліджень.

Михайло Федорчук виступив із доповіддю на тему: «Вплив змін клімату на сільське господарство України». У роботі конференції взяли участь науковці та науково-педагогічні працівники України.

Дякуємо організаторам конференції академіку НААН, доктору сільськогосподарських наук, професору, завідувачу кафедри рослинництва НУБіП С.М. Каленській за чітку організацію та перспективні напрямки роботи.







 

факультет агротехнологій,кафедра рослинництва

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget