Профорієнтаційна робота в закладах загальної середньої освіти міста Нова Одеса

Надання профорієнтаційної підтримки учням у процесі вибору профілю навчання та сфери майбутньої професійної діяльності є важливою складовою навчально-виховного процесу. Тому, 19 жовтня 2021 р. деканом факультету довузівської підготовки Миколаївського НАУ Марценюком І.М. та завідувачем кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології Луговим С.І. було проведено зустрічі з учнями 11-х класів чотирьох закладів загальної середньої освіти міста Нова Одеса.
Під час зустрічей абітурієнтам було надано інформацію щодо спеціальностей, які вони можуть здобути, обравши для здобуття вищої освіти Миколаївський НАУ. Також було охарактеризовано соціальну сферу університету, можливості для саморозвитку здобувачів МНАУ у різних сферах, участі в закордонних практиках.
Значну увагу було зосереджено на інформуванні абітурієнтів щодо тих можливостей, які надає університет для підвищення конкурсного балу при вступі – навчання на підготовчих курсах та участі у Всеукраїнській Олімпіаді.
Висловлюємо глибоку вдячність адміністрації ЗЗСО №1, №2, №3 та Гуманітарної гімназії м. Нова Одеса за надану можливість спілкування із випускниками та сприяння у проведенні профорієнтаційної роботи.









Завідувач кафедри ГГТБ, доц. С.І. Луговий

 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget