Перемога фінансистів у освітньо-кар’єрному проєкті Marketung & Finance Game від UGEN!

Здобувачі вищої освіти Миколаївського НАУ спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» взяли участь у двотижневому освітньо-кар’єрному проєкті Marketung & Finance Game від UGEN та поповнили наукову скарбничку, здобувши перемогу!
У жовтні 2021 р. стартував цікавий освітньо-кар’єрний проєкт Marketung & Finance Game від UGEN. Компаніями-учасницями були: Unielever, Ovostar Union, Coca-Cola HBC, JTI, які пропонували свої кейси для розв’язання. За підсумками роботи проєкту кожна із компаній обрала три найкращі рішення свого кейсу. На фінальний пітчинг була запрошена і наша команда «Smart Tech» (здобувачі групи Ф4/1 Сизоненко Ю., Кугляр А., науковий керівник:  д-р екон. наук, доцент Лункіна Т.І.). Наша неперевершена команда здобула перемогу і посіла І МІСЦЕ від компанії Unilever.
Позаду 1709 аплікантів, 809 учасників онлайн-активностей заходу; 6 роботодавців та низка вебінарів із корисностями від компаній.
Сизоненко Ю. та Кугляр А. пройшли тестування та отримали сертифікат від UGEN Marketung & Finance Game, що підтверджує їхні компетентності.
Вітаємо наших переможців!!! Бажаємо нових звершень та яскравих перемог!






обліково-фінансовий факультет,кафедра фінансів

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget