ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ В УМОВАХ ФІЛІЇ КАФЕДРИ

Філії кафедри на виробництві є важливою формою співпраці вищої школи з різними галузями народного господарства і створюються з метою поліпшення якості підготовки кваліфікованих фахівців, посилення практичної спрямованості навчального процесу, проведення спільних наукових досліджень
і впровадження результатів НДР у виробництво.
Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції активно використовує філії у навчальному процесі. Практичні заняття, навчально-виробничі практики, науково-дослідні роботи проводяться у виробничих умовах 10 філій кафедри, з-поміж яких навчально-науково-виробнича перепелина ферма МНАУ. Відповідно до плану навчального процесу 4 жовтня 2021 року було проведено виїзне практичне заняття з дисципліни «Селекційно-племінна робота у птахівництві» зі студентами групи ТМ2/2 (викладач – завідувач кафедри Людмила Патрєва). Упродовж заняття студенти ознайомилися із породним складом перепелів, показниками яєчної і м’ясної продуктивності, умовами утримання і годівлі, методами добору і підбору птиці, особливостями визначення статі, провели виміри яєць та визначили їх можливу заплідненість.
Дякуємо директорові Інституту післядипломної освіти МНАУ Дмитру Кошкіну та співробітнику філії Віктору Кропивку за співпрацю.








Кафедра птахівництва, якості та безпечності продукції


 

факультет ТВППТСБ,кафедра ПЯБП

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget