ПІДВИЩЕННЯ ЦИФРОВОЇ ГРАМОТНОСТІ ДЛЯ ВИКЛАДАННЯ ДИСЦИПЛІН НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВППТСБ

Доцент кафедри технології переробки, стандартизації і сертифікації продукції тваринництва Миколаївського НАУ Крамаренко Олександр Сергійович із 04 по 18 жовтня 2021 року взяв участь в онлайн-курсі «Цифрові інструменти Google для закладів вищої, фахової передвищої освіти» Академії цифрового розвитку.
Під час курсу було висвітлено:
1)    як організувати ефективну взаємодію між учасниками освітнього процесу за допомогою цифрових інструментів Google;
2)    які особливості та переваги Google Workspace for Education;
3)    як працювати з обліковим записом закладу вищої освіти на різних пристроях: за допомогою комп’ютера і мобільного пристрою;
4)    як створити та підтримувати персональне інформаційне середовище викладача закладу вищої освіти;
5)    як підготувати завдання у віртуальних кімнатах, зібрати студентські роботи, залучити до захищених відеозустрічей, організувати автоматичне імпортування оцінок, вести електронні журнали, надсилати звіти для опікунів, формувати звіти для керівництва, використовувати можливості різних пристроїв для захищеного освітнього процесу онлайн.
Метою даного курсу було формування цифрової компетентності керівних, наукових, науково-педагогічних та педагогічних кадрів щодо використання можливостей цифрових інструментів Google в професійній діяльності, опрацювання переваг Google Workspace for Education, організації персонального інформаційного середовища викладача закладу вищої освіти та застосування цифрових інструментів для організації ефективної взаємодії учасників освітнього процесу (у т.ч. для дистанційного навчання).
Також було взято участь у стажуванні «Методи активізації навчального процесу: сучасні тренди» в Центрі розвитку кадрового потенціалу Сумського державного університету. Під час курсу було надано інформацію з таких форм організації навчального процесу як фасилітація, тренінг, командний квест, скрайбінг, гейміфікація та сторітеллінг.




Кафедра ТПССПТ

факультет ТВППТСБ,кафедра ТПССПТ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget