НАБУТТТЯ ФАХОВИХ КОМПЕТЕНЦІЙ В УМОВАХ ВИРОБНИЦТВА

Згідно із планом роботи кафедри генетики, годівлі тварин та біотехнології доцентом О.І. Каратєєвою 07.10.21 року, для здобувачів вищої освіти освітньої спеціальності 162-«Біотехнології та біоінженерія» 2 курсу організовано виїзне заняття до ДП «Херсонська біофабрика». В умовах виробництва студенти мали змогу набути практичних результатів навчання та закріпити фахові компетенції з дисципліни «Загальна біотехнологія».
Здобувачам було проведено змістовну екскурсію підприємством, ознайомлено із виробничими цехами, обладнанням яке використовується в процесі культивування біоматеріалу: ферментери, автоклави, сушильні шафи, термостати, обертальний стелаж для росту культур, судини Дьюара для зберігання культур та інше.
У відділі біологічного контролю студенти мали змогу закріпити набуті практичні результати навчання. А саме, власноруч, провівши за допомогою діагностикумів бруцельозу методом аглютинації антитіл, визначити позитивні та негативні проби. А також ідентифікувати висіяні на поживні середовища колонії сибірської язви та пастерельозу, визначити їх морфологію, кількість, забарвлення, тощо.
Висловлюємо щиру подяку керівнику ДП «Херсонська біофабрика» Тетяні Олександрівні Терпецькій за надану можливість проведення заняття в умовах даного підприємства, отримання цінних практичних навичок і фахових компетенцій, та бажаємо міцного здоров'я, наснаги, успіхів та процвітання!















доц. кафедри ГГТБ О.І. Каратєєва


 

факультет ТВППТСБ,кафедра ГГТБ

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget