Знайомство з батьками майбутніх абітурієнтів


Початок нового навчального року у Миколаївському національному аграрному університеті розпочинається із знайомства з новими здобувачами вищої освіти. Проте профорієнтаційна робота викладачів розпочинається із знайомства з батьками майбутніх абітурієнтів.

9 вересня 2021 року викладачі кафедри обліку і оподаткування взяли участь у батьківських зборах 11-го класу Миколаївської загальноосвітньої школи №7. Завідувач кафедри М.В. Дубініна і старший викладач А.Г. Костирко надали інформацію щодо спеціальностей, за якими університет готує фахівців. 

Нагальним на сьогодні є питання вибору предметів зовнішнього незалежного оцінювання й успішного його складання. Миколаївський національний університет не стоїть осторонь цього питання і надає допомогу у підготовці до ЗНО. На факультеті довузівської підготовки вже багато років діють підготовчі курси. Вичерпну інформацію щодо роботи таких курсів було надано батькам під час зустрічі. 

Досвідом вступної компанії 2021 року поділилася заступниця відповідального секретаря приймальної комісії Миколаївського національного аграрного університету С.О. Горбач. Вона відзначила найважливіші дати і процедури створення електронного кабінету та подання заяв до закладів вищої освіти.

Дякуємо директорові Миколаївської ЗОШ №7 Г.І. Ізмайловій та класному керівникові І.А. Івановій за плідну співпрацю з університетом. Саме співпраця шкіл, закладів вищої освіти і батьків допомагає школярам у виборі майбутньої професії. Тож бажаємо одинадцятикласникам успіхів у виборі власного місця у житті!

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget