Вітаємо в нашій дружній родині!


1 вересня – це по-справжньому свято молодості, нових надій, це нестримний порив до нових відкриттів, початок нелегкого шляху до знань. Це новий старт, як для тих, хто вперше візьме залікову книжку, так і для тих, хто вже впевнено почуває себе у статусі студента.

Традиційно в стінах навчального корпусу № 5 факультету менеджменту  відбулися організаційні збори першокурсників, котрі поступили на навчання за спеціальностями «073 «Менеджмент», 241 «Публічне управління та адміністрування», 051 «Економіка», 241 «Готельно-ресторанна справа», 242 «Туризм», 122 «Комп’ютерні науки»».

Привітальне слово було надано декану факультету менеджменту Шебаніній О.В., до неї долучились  завдувач кафедри економічної кібернетики і математичного моделювання  Клочан В.П., завдувач  кафедри готельно-ресторанної справи  та організації бізнесу  Червен І.І., завдувач кафедри  публічного управління та адміністрування і міжнародної економіки Ключник А.В., завдувач кафедри економіки підприємств  Котикова О.І., завдувач кафедри менеджменту та маркетингу  Полторак А.С., заступники декана Тищенко С.І, Величко О.В., Христенко О.А., Іваненко Т.Я.

Першокурсники прийняли присягу та отримали свої залікові книжки.

Бажаємо здобувачам факультету менеджменту легкості в новому навчальному році. Дружної атмосфери, цікавих подій, чудових відміток і постійного прагнення бути краще, ніж вчора. Успіхів, удачі, здоров'я, терпіння і чудових результатів!









факультет менеджменту

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget