Викладачами кафедри менеджменту та маркетингу проведено кураторські години для першокурсників


1 вересня асистентом кафедри менеджменту та маркетингу Бурковською А.І. було проведено кураторську годину для здобувачів освітнього ступеня Молодший бакалавр спеціальності 073 «Менеджмент». Здобувачі були ознайомлені, що в освітній та науковій діяльності всі учасники зобов’язані дотримуватися академічної доброчесності та етики академічних взаємовідносин, після чого студенти підписали відповідну декларацію.

Крім того, розглянуто нормативні документи Миколаївського національного аграрного університету, які стосуються питань академічної доброчесності та розміщені на сайті університету, у т. ч. Кодекс академічної доброчесності у Миколаївському національному аграрному університеті, Положення «Про Групу сприяння академічній доброчесності», Положення про запобігання та виявлення академічного плагіату у Миколаївському національному аграрному університеті.

Здобувачі вищої освіти взяли участь у тренінгу з тім-білдінгу, а також були ознайомлені з графіком навчального процесу та правилами внутрішнього розпорядку.

Кафедра менеджменту та маркетингу вітає усіх із початком навчального року та бажає успіхів і наснаги на шляху до нових звершень!

 

Дописати коментар

[disqus][facebook]

MKRdezign

Контактна форма

Назва

Електронна пошта *

Повідомлення *

На платформі Blogger.
Javascript DisablePlease Enable Javascript To See All Widget